Optimálně řešené kanceláře pomáhají firmám s rozvojem

Optimálně řešené kanceláře pomáhají firmám s rozvojem

Datum publikace článku: 22. 01. 2015

Moderní kanceláře dokáží zaměstnancům zpříjemnit práci a přispívají tak k lepším výkonům a celkové prosperitě firmy. Čas jsou peníze a firmy si nyní více než kdy jindy uvědomují, že optimální pracovní prostředí ušetří oboje. Nové kanceláře v Praze takové optimální pracovní prostředí nabízí na lukrativních adresách.

Aktuálním trendem jsou open space kanceláře, jelikož v těch uzavřených zaměstnanci zbytečně ztrácí čas během přesunů. V open space prostorech jsou ale všichni kolegové jsou na dosah a zvyšuje se tím efektivita práce.

Moderní kanceláře v Praze

Open space kanceláře ale musí být kvalitně vyřešeny, jinak může dojít k problémům s odvětráváním, hlukem a nedostatkem soukromí.

Nejlepší je proto zvolit pro svou firmu nové kanceláře v Praze od prověřeného developera, který má se stavbou podobných prostor zkušenosti.

Nastartujte svůj byznys v nových kancelářích v Praze 6

Další kancelářský projekt, kde máte jistotu skvělého zázemí pro své podnikání, je Dejvice Center v Praze 6. Na celkové ploše 103 000 metrů čtverečných se tu bude nacházet moderní akademický a komerční komplex.

Dvě z celkem pěti budov budou patřit rektorátu ČVUT a VŠCHT, zbytek je určen pro komerční, obchodní a bytové plochy.

Jedna z budov bude propojená s vestibulem stanice metra Dejvická a nové obchodní centrum v areálu zvýší občanskou vybavenost lokality.

<< Zobrazit všechny aktuality